19 Şubat 2014 Çarşamba

Replika Telefonlarda Mtk Epo Güncellemesi Sorunu

 Replika ve diğer Mtk telefonlarda EPO güncellemesinin başarısız olması nedeniyle GPS de istenilen konumlar düzgün bağlanılamıyor. Bunun sonucunda AGPS desteği olmadan GPS bağlantısı ya yavaş çalışıyor yada hiçbir bağlantı sağlanamıyor.Replika telefonların GPS sorununun temelinde EPO dosyalarının güncellenememesi nedeniyle GPS bazen çalışmamaktadır.
  Sorun için yapılması gereken güncel EPO dosyalarının bulmanız gerekmektedir.Hazır indirilmiş olan EPO dosyalarını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

İndirilen dosyalar data/misc klasörünün içerisine atılacaktır.Bu dosyayı görebilmek için telefonda root yetkisi olması gerekir.
Son güncelleme tarihi 20.01.2014 
Yeni güncellemelerin olup olmadığını sadece internet explorer tarayıcısıla girilebilen ftp://epo.mediatek.com sitesinden takip edeceksiniz.Bu siteye girilmesi zor olduğundan dosyları tek link olarak kaydettim.Yeni güncelleme çıkarsa bu siteye girin ve karşınıza aşağıdakiler çıkacaktır.
kullanıcı adı : epo_alps
şifre            : epo_alps 
yazın giriş yapın  aşağıdaki gibi 3 dosya çıkacaktır..  
 Epo.dat
 Epo.md5
 Legal.text 
Bunlara sağ tıkla farklı kaydet yapıp telefonunuzun data/misc klasörün içine atın.
Bundan sonra aşağıdaki videoda yapılanları uygulayın. EPO güncellemesini sorunsuzca yapabilirsiniz.



ÖNEMLİ NOT: Telefonda root yetkisi olmalıdır.Bu konu yabancı bir forumdan alınıp dilimize çevrilmiştir.Forumdaki kullanıcılar GPS sorunu için işe yaradığını belirtmiştir.EPO dosyalarını gereken yere atınız.Olabilecek hatalardan bu blog sorumlu tutulamaz.

Çevirisi Yapılan Forumlar
Kaynak için Tıklayınız!!!
Diğer bir Kaynak
Çevirisi Yapılan Site için Tıklayınız!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.